You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Bραβείο «Βέλτιστης Πρακτικής Αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας», απονεμήθηκε στην φαρμακευτική εταιρία Janssen Ελλάδος, μετά από διαγωνισμό τον οποίο θεσμοθέτησε το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Janssen συμμετείχε στην κατηγορία / πυλώνα: ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ / ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ όπου και βραβεύτηκε για την εκπαίδευση του προσωπικού της, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος iLib. Tο iLib έλαβε το βραβείο αριστείας Business-IT Excellence Αward από την Yφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα. Εύη Χριστοφιλοπούλου. Το iLib είναι μία πρωτοποριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που αναπτύχτηκε από την Janssen Ελλάδος και τους συνεργάτες της MakeBelive. Αφορά στην κατασκευή μιας βιβλιοθήκης ηλεκτρονικών βιβλίων και εκπαιδευτικών βοηθημάτων για τις θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται η Janssen. Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει το βιβλίο που θέλει στο iPad του και να απολαύσει μία διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία. Η έντονη διαδραστικότητα και το υψηλό επίπεδο εποπτικού υλικού (video, κινούμενες εικόνες, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, κλπ) φέρνουν τον αναγνώστη πολύ πιο κοντά στη γνώση, με ιδιαίτερη αμεσότητα. Μετά την επιτυχημένη εισαγωγή του iLib στην Ελληνική αγορά, το έργο έχει υιοθετηθεί από την Janssen στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή και αυτή την στιγμή συγγράφονται οι επόμενοι τρείς τόμοι της βιβλιοθήκης.

Τα Business IT Excellence Awards απευθύνθηκαν σε όλες τις επιχειρήσεις – οργανισμούς που έχουν αξιοποιήσει αποτελεσματικά την Πληροφορική και τις Επικοινωνίες, καθώς και σε επιχειρήσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών που προωθούν λύσεις στην Ελλάδα και Κύπρο.

Υποψηφιότητα κατέθεσαν όλες οι εταιρείες που ξεχωρίζουν με την ευρύτητα και το βάθος των πρακτικών τους, τη δημιουργικότητά τους, τις καινοτομίες, τα συγκεκριμένα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών τους, και τα «μαθήματα» (take-aways) που μπορούν να προσφέρουν στους συναδέλφους τους.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν επιχειρήσεις και οργανισμοί του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, οι οποίες αξιολογήθηκαν από μια επιτροπή την οποία εκπροσωπούσαν στελέχη από τους συνδέσμους που στήριξαν το διαγωνισμό και πιο συγκεκριμένα οι: ΣΕΠΕ, ΗeAIS, HePIS, ISACA Athens Chapter, itSMF Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ, Hellenic CIO Forum, PMI Greece Chapter και ΣΕΠΒΕ.

Oι αποφάσεις της επιτροπής στηρίχθηκαν σε αντικειμενικά στοιχεία και αναλυτική τεκμηρίωση, με αποτέλεσμα να προβληθούν πρωτοβουλίες που εμπεριέχουν στοιχεία όπως η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα, η ευθυγράμμιση της Πληροφορικής με την επιχειρηματική στρατηγική, η συμβολή στην εθνική οικονομία και η κοινωνική ευαισθησία, αξίες που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στην αξία της επιβράβευσης των αξιόλογων πρωτοβουλιών επιχειρήσεων και οργανισμών ενώ συγκεκριμένα οι διοργανωτές του διαγωνισμού τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία των ΤΠΕ τόσο για την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων όσο και τη δυναμική του κλάδου ως Πυλώνα Ανάπτυξης της Οικονομίας.

Όπως τόνισε ο καθηγητής κ. Γιώργος Δουκίδης, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και επικεφαλής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν-ELTRUN: «Τα Business IT Excellence Awards καθίστανται ένας θεσμός και ιδιαίτερα εάν λάβουμε υπόψη την ουσιαστική συμμετοχή εταιρειών που αξιοποιούν την Πληροφορική και τις Επικοινωνίες, την εμφάνιση νέων δυναμικών και εξωστρεφών εταιρειών αλλά και τη συγκίνηση που δημιουργούν τα τιμητικά βραβεία Life Achievement».

Search

Facebook

Προβληθείτε εδώ

Ημερομηνία

November 2020
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ο Καιρός στην Αθήνα
Sorry! No actual weather data available!


Tag Cloud