You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

άπ καφέ – το πιο «καινοτόμο» κυλικείο στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας

Μία φιλόξενη και υψηλής αισθητικής γωνιά, απέκτησε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Δεν πρόκειται για κάποια νέα κλινική ή τμήμα, αλλά για το πιο «καινοτόμο» κυλικείο που λειτουργεί σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η διαφορετικότητα του άπ έγκειται στο ότι στο επίκεντρο της επιχειρησιακής του φιλοσοφίας βρίσκεται ο άνθρωπος. Το γεγονός αυτό, αποτυπώνεται αφενός στο περιβάλλον και την αισθητική του, που παραπέμπουν σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο καφέ. Υψηλής ποιότητας είναι και τα παρεχόμενα είδη, τα οποία καλύπτουν τεχνικά όλες τις διατροφικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς: οικογένεια των ασθενών, προσωπικό νοσοκομείου, έως και οι ίδιοι ασθενείς.

Έτσι, μπορεί κανείς να βρει στο άπ προϊόντα για πάσχοντες από διαβήτη, λαμβάνοντες θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη, υπερτασικούς, ανθρώπους με δυσανεξία στη γλουτένη, vegan κ.α., ενώ σύντομα θα προστεθούν takeaway πακέτα.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, η υπεύθυνη της Healthy Food κα Άννα Χατζηκυριακάκη αναφέρθηκε στην διαφορετική αντίληψη για την επιχειρηματικότητα που μοιράζονται οι δημιουργοί του άπ καφέ: «Προσδοκούμε ότι το άπ συμβάλλει μέσα από το δικό του αντικείμενο δραστηριοποίησης στην προστιθέμενη αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας και μάλιστα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο που δεν χαρακτηρίζεται ως εύκολο για την Υγεία. Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς τον άνθρωπο, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου κάποιος θα μπορούσε λίγο να “ξεχαστεί” από τους λόγους που τον φέρνουν σε ένα νοσοκομείο, αφετέρου να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους δεν απολαμβάνουν υψηλής θρεπτικής αξίας προϊόντα,  να μπορούν να ακολουθήσουν ένα ισορροπημένο και υγιεινό διαιτολόγιο, σαν “να ήταν στο σπίτι”. Η πολυετή μας εμπειρία στους χώρους εστίασης και η αγάπη μας για την καινοτομία στην καθημερινότητα μέσα από την επιχειρηματικότητα που ασκούμε, δημιούργησαν το άπ, όπου κανείς βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που συνολικά τον παραπέμπει σε μία υγιέστερη ζωή. Αυτός ήταν ο δικός μας στόχος».

Για την Healthy Food και την οικογένεια Χατζηκυριακάκη

Η Healthy Food ιδρύθηκε το 2016 και είναι η «νεώτερη» εταιρεία της οικογένειας Χατζηκυριακάκη – οικογένειας επιχειρηματιών με ιστορία στον χώρο της σίτισης από το 1967, όπου ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της από τον τομέα τροφοδοσίας πλοίων γραμμών εσωτερικού και κυρίως κρουαζιερόπλοιων. Το 1996 επεκτάθηκε και στον χώρο του κυλικείων στα νοσοκομεία και στην εστίαση.

Η Healthy Food, «δημιουργημένη» σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και εντασσόμενη στους σύγχρονους τεχνολογικούς ρυθμούς της αγοράς εφαρμόζει ERP συστήματα για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, σε συνδυασμό με την καλή λειτουργία της επιχείρησης γύρω από την οργάνωση (λογιστήρια, αποθήκες, παραγγελίες) και την διευκόλυνση των εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους.

Εφαρμόζοντας απολύτως τους νέους κανονισμούς υγιεινής για την ασφάλεια των τροφίμων, οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ώστε να διατίθενται στον καταναλωτή ασφαλή τρόφιμα, ενώ σκοπός της είναι η εφαρμογή καινοτόμων διαδικασιών για την αναβάθμιση με σύγχρονα μέσα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η δραστηριοποίηση της οικογένειας Χατζηκυριακάκη έχει δημιουργήσει καινοτομία για τον κλάδο, θέτοντας τις βάσεις και εφαρμόζοντας στην πράξη τη φιλοσοφία: στο επίκεντρο ο άνθρωπος και οι διατροφικές του επιλογές τόσο σε ειδικά θέματα υγείας (διαβήτης, υπέρταση, δυσανεξία στην γλουτένη κλπ) όσο και σε θέματα υγιεινής εν γένει διατροφής.

Η αξιοπιστία, η ικανότητα στελέχωσης και η εμπιστοσύνη που έχει δημιουργήσει η επιχειρηματική οικογένεια, αποτυπώνονται στις μακρόχρονες συνεργασίες της, ενώ η επέκταση της δραστηριότητάς της βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία και την πρόθεση για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη.

Οι συνεργασίες της οικογένειας Χατζηκυριακάκη μέσω της δραστηριοποίησής της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΩ Α.Ε. (κυλικείο), ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΤΤΙΚΟ» (κυλικείο), «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΙΛ ΠΟΥΛ» (εστιατόριο το οποίο έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin, Χρυσούς Σκούφους, Βραβείο Gourmet και άλλες διακρίσεις), ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜ. & ΝΙΚ. ΝΟΜΙΚΟΥ (κυλικείο σε πλοία των γραμμών Β. Αιγαίου, Σποράδων, Παροναξίας, Θεσσαλονίκης-Ηρακλείου), Κ. LINES (κυλικείο πλοίων σε Ελλάδα, Τουρκία, Ν. Αφρική, Σεϋχέλλες), Ι & Κ. ΑΓΑΠΗΤΟΣ και ΝΑΞΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ (κυλικείο σε πλοία γραμμών της Παροναξίας)

Search

Facebook

Προβληθείτε εδώ

Ημερομηνία

January 2021
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ο Καιρός στην Αθήνα
Sorry! No actual weather data available!


Tag Cloud